top of page

Welk type date box past bij jullie?


Zoveel ludieke date boxen, welke kies je dan? In principe kunnen jullie elke box kiezen! De boxen zijn zo ontwikkeld dat het voor iedereen makkelijk en laagdrempelig is. Elke box bevat alles wat je nodig hebt voor een activiteit, stap voor stap uitleg en bijpassende vragenkaartjes. Elke date box heeft een categorie (soms meerdere!) om een beeld te geven van wat je kan verwachten. Lees snel verder om te zien welke categorieën er zijn, welke het beste bij jullie past en wat je kan doen als jullie smaken verschillen..De 4 categorieën

Play

De date boxen in deze categorie zijn ontworpen om jullie date-ervaring te transformeren in een speelse en opwindende reis vol avontuur. Perfect voor koppels die op zoek zijn naar competitie, lachen en nieuwe manieren om samen plezier te hebben. In deze boxen vinden jullie een speelse activiteit. Toe aan een energieke date? Ping Pong of Crazy88 gaat jullie blij maken.


Talk

De date boxen in deze categorie zijn ontworpen om jullie relatie naar nieuwe hoogten te tillen door middel van betekenisvolle gesprekken! Deze date boxen zijn perfect voor koppels die willen investeren in hun communicatie, elkaar op een dieper niveau willen leren kennen en de intimiteit willen vergroten. In deze boxen vinden jullie vooral een heleboel vragenkaartjes! Houden jullie van diepe gesprekken? Dan is Light My Fire het helemaal voor jullie. Licht en Little Picasso zijn ook goede opties!


Create

De date boxen in deze categorie zijn perfect als jullie van niets, iets willen maken, als jullie graag samen creëren en dromen! Met deze date boxen maken jullie (tastbare) herinneringen. Willen jullie creatief uitgedaagd worden? Kies dan voor Licht of Little Picasso.


Relax

De date boxen in deze categorie zijn jullie ticket naar een avond van totale ontspanning. Ploffen jullie graag samen op de bank en willen jullie een keer wat anders doen, maar niet meer inspanning leveren? Dan zijn de boxen in deze categorie voor jullie! Willen jullie chillen? Ga dan voor Poppin’ Movienight.Tips voor wanneer smaken verschillen


Mijn partner en ik vinden allebei andere dingen leuk


Wij horen je denken! Ja, super leuk die verschillende categorieën, maar wij vinden beide andere dingen leuk en ik weet nu nog niet welke date box ik moet kiezen. Smaken verschillen! De een houdt van zoet en ander juist van hartig. Zijn jullie zo’n stel met verschillende smaken? Een date plannen kan dan een uitdagende taak zijn. Hoe zorg je ervoor dat jullie beiden een leuke avond hebben en jullie liefde geboost wordt?!


Tip 1: Kijk naar jullie overeenkomsten


Onze eerste tip is om te kijken naar jullie overeenkomsten. Maak eens een lijstje met dingen die jullie graag doen, waar liggen de overeenkomsten? En welke categorie past daar het beste bij? Zoek je date box in deze categorie.


Een date is alleen leuk als jullie er beiden plezier aan beleven. Als het even kan, kies dan iets wat jullie beiden leuk lijkt!


Tip 2: In the name of love


Voor liefde hebben we alles over, toch? Kies ervoor om een avondje te doen wat beter bij je partner past en iets minder goed bij jou. Wees enthousiast om je te verdiepen in de interesses van je partner en sta ervoor open om van je partner te leren. Bestel de date box die jouw partner geweldig zou vinden, wedden dat jullie een top avond hebben!


Tip 3: Kom uit die comfortzone


Jullie kunnen er ook voor kiezen om iets te doen wat voor jullie beiden buiten jullie comfortzone ligt. Dan zitten jullie in hetzelfde schuitje! Samen iets nieuws doen is ontzettend verbindend en zorgt ervoor dat je elkaar op nieuwe manieren leert kennen. Misschien ontdekken jullie wel een nieuwe gezamenlijke hobby!Make new memories


Nou, welke box wordt het? Ga naar de webshop en bestel ‘m! Uiteindelijk gaat het niet om wat je doet, maar met wie je het doet.

292 weergaven

Comments


bottom of page