top of page

Date night 11: Herbeleef samen jullie date!

Het is ongelooflijk hoe snel de tijd vliegt - vijf jaar in een relatie! Midden in een hectische periode vraag ik mezelf af: hoe kunnen we dit goed vieren? Ik denk terug aan het moment waarop onze relatie begon. Het was een onverwacht moment: samen een zonsondergang kijken aan het water. Die avond kregen we een relatie en maakten we een aantal foto's waarop we straalden van verliefdheid. Dit inspireerde me om Dorien mee te nemen naar diezelfde plek en die ene foto opnieuw te maken. Het werd uiteindelijk een fantastische date night! Hoe ik het heb aangepakt, deel ik graag in deze blog.

 

Voorbereidingstijd: Variabel

Duur van de date: Variabel

Complexiteit: Variabel

Kosten: Variabel

 


Date night idee: Herbeleef samen jullie date night

Thema’s van de Date:

Relax | Play | Talk | Party

 

Benodigdheden:

Variabel

 

 

Terug naar toen

Ga samen terug naar de plek waar jullie relatie begon. Voor ons was het makkelijk, want het was super dichtbij huis: een plekje aan de dijk waar we de zonsondergang konden bekijken. Helaas was het weer niet ideaal, maar ik besloot toch door te zetten en warme kleding mee te nemen. Zo konden we toch even op die ene speciale plek zijn.

 

Bereid alles goed voor

Het is belangrijk om echt uit te pakken! Veras je partner met iets extra's. Ik besloot om een klein taartje te halen, een lekker drankje, en een maaltijd thuis te koken. Daarnaast pakte ik alle spullen in om het comfortabel te maken, zoals een picknickkleed en extra lagen kleding.

 

Super datetip: Maak een remake van de foto van toen

Heb je een foto van toen? Probeer deze dan exact na te maken! Hoe leuk is het om een reeks op te bouwen van 0-5-10-15 jaar en verder. Het kostte wat moeite om de juiste hoek te vinden, maar het resultaat mocht er zijn. Op naar de volgende vijf jaar!

 

Love Booster: Schrijf een liefdesbrief

Ik schreef ook een handgeschreven brief aan Dorien. Hierin verwoordde ik veel opbouwende en positieve woorden die ze kan meenemen. Ook haalde ik herinneringen op aan het moment dat we een relatie kregen. Het is waardevol om de tijd te nemen om af en toe een brief voor elkaar te schrijven. Wat waardeer je in de ander? Wat vind je mooi aan je partner? Wat zou je graag zien veranderen? Schrijf het vanuit je hart.

 

Dus, ga terug naar de plek van toen! Bereid het goed voor en pak uit. Maak een remake van de foto en schrijf liefdesbrieven. Een aantal ingrediënten voor een geweldige date night samen.

 

 

Zo zag onze date eruit!Comments


bottom of page