top of page

Praktische tips om met rust jullie date (night) tegemoet te gaan!

Het is weer zover. Jullie date (night) staat gepland! Jullie hebben er beiden enorm veel zin in en kunnen niet wachten om samen iets leuks te gaan doen, goede gesprekken te hebben en te genieten. Maar dan is het zover en lukt het niet goed om te ontspannen. De was is nog niet opgevouwen, dat ene fotolijstje zou al weken geleden opgehangen worden, er moet nog even een mailtje gestuurd worden of vul maar in.. Oftewel, (een van) jullie hoofden zit(ten) vol! En dit belemmert jullie date moment. Herken je dit? Maak je geen zorgen, het is heel normaal en gemakkelijk te verhelpen! Lees verder voor praktische tips om met rust jullie date (night) tegemoet te gaan.


Verliefd stel zit lachend op de bank met kaarsjes aan

Tip 1

Zijn het vooral kleine praktische/huishoudelijke klusjes die nog gedaan moeten worden? Gebruik de eerste 15/20 minuten van jullie date om rust te creëren. Zet een timer en doe beide in die tijd zoveel mogelijk. Jullie zullen versteld staan van het werk dat jullie in zo’n korte tijd samen kunnen verzetten. En hoe fijn is het als al het werk twee keer zo snel gaat omdat jullie tegelijkertijd bezig zijn! Team work makes the dream work. 


Tip 2

Zijn er grotere dingen die jullie hoofd vol maken? Gebruik het begin van jullie date om hierover te praten. Deel wat je bezig houdt met je partner. Leg uit waarom dit zoveel van je vraagt en bespreek wat jullie van elkaar nodig hebben. Werk samen aan een plan om de impact van deze kwesties te verminderen. Het kan zijn dat de zorgen niet eenvoudig kunnen worden verminderd, opgelost of weggenomen. In dat geval, bespreek met je partner wat zij voor jou kunnen betekenen (of wat jullie voor elkaar kunnen doen) om deze situatie draaglijker te maken. Alleen al het bespreekbaar maken en delen van de situatie, zorgt voor meer connectie. 


Veel date plezier!11 weergaven

Comentários


bottom of page