top of page

Herfst date inspiratie - tips voor goedkope thuis dates

We zitten midden in de herfst! In koude en natte tijden is er niks beter dan lekker dicht bij je partner zijn voor warmte en gezelligheid. Geen inspiratie, wij zetten de beste thuis date tips voor de herfst voor jou op een rijtje. Let’s go!


Voor deze dates heb je weinig nodig en veel is al in huis! Daten hoeft geen fortuin te kosten en ingewikkeld te zijn. Het is wel belangrijk om van deze dates echt een ‘momentje’ te maken. Dus haal een lekkere snack en maak jullie huis extra gezellig en creëer het perfecte moment!


Daten hoeft geen fortuin te kosten en ingewikkeld te zijn.

Een ludus date box!

Deze boxen zijn voor elk seizoen, maar voor de herfst zijn ze wel heel erg geschikt! Met dit weer blijven we allemaal het liefste binnen, dus laat een box thuis bezorgen en daten maar. Willen jullie een thuisbioscoop inclusief overheerlijke popcorn, ga dan voor Movienight. Als jullie samen iets willen maken, kies door voor kaarsen maken of schilderen! Toe aan een hele hoop gekkigheid, dan is Crazy88 helemaal wat jullie zoeken. Willen jullie een fanatiek spel spelen, ga dan voor PingPong! Er zijn verschillende smaken zodat er altijd wat bij zit wat bij jou en je partner past.


Spelletjesavond

Haal jullie lievelings snacks in huis, pak de spelletjes die liggen te verstoffen en daten maar! Daten hoeft niet altijd geld te kosten of ingewikkeld te zijn. De meeste dates heb je al in huis dus kijk eens wat voor dingen je nog hebt liggen die je kunt doen.


Samen kerstkaarten maken x3

Een heel goed date tipje is om in de herfst samen kerstkaarten te maken! Dit kan natuurlijk door het zelf te knutselen, lekker kneuterig! Maar het kan ook door het samen op de computer te ontwerpen. Een makkelijk en gratis programma dat je hiervoor kan gebruiken is Canva.  En de derde optie is natuurlijk de (foute) kerstfoto! Kies een vorm die bij jullie past en verras jullie vrienden en familie met een extra persoonlijk kerstkaartje dit jaar. Met deze date testen jullie ook weer even jullie samenwerk-skills ;) 


Samen koken

Pak dat ene kookboek waar jullie nog nooit wat uit gemaakt hebben en kies samen een gerecht. Na een gezellig tripje naar de supermarkt, kan het koken beginnen. Wees voorzichtig dat jullie inner Gordon Ramsey niet plotseling naar buiten komt. Kleed de tafel gezellig aan (denk: kaarsen en servetten) en het romantisch diner voor twee kan beginnen. Jullie horen het al, dit is een grote lange date van het boodschappen doen tot het dessert!


Herfstwandeling

Een wandeling maken en daarna warme chocolademelk drinken! Ga naar jullie favoriete bos of park in de buurt en loop een groot rondje om lekker uit te waaien en te kletsen. Wisten jullie dat praten tijdens het lopen vaak veel beter gaat (net als in de auto), omdat je elkaar niet aan hoeft te kijken. Bij thuiskomst kunnen jullie lekker opwarmen met een kopje chocomelk!


Karaokeavond

Wat is er nou leuker dan karaoke zingen? Wat ons betreft helemaal niks! Schenk een lekkere borrel in en zoek op YouTube de karaoke versie van jullie lievelingsliedjes op! Het feest kan beginnen. Zingen jullie mooie serenades voor elkaar of gaan jullie voor een romantisch duet? Zoals altijd geven wij jullie ook wat gespreksstarters mee! Deze vragen zijn een voorproefje van de vragen die jullie kunnen verwachten in de date boxen. In Ludus date boxen zitten namelijk altijd vragen die passen bij de date. 


Stel deze vragen aan je partner tijdens jullie knusse herfst date: 

  • Wat komt er bij jou op als je aan de herfst denkt?

  • Wat vind jij leuk aan de herfst?

  • Ben jij meer een binnen mens of een buiten mens? Is dat altijd zo geweest?

  • Welke herfstkleur is jouw favoriet? (Kijk uit het raam of om je heen)

  • In de herfst laten de bomen hun blaadjes los. Zijn er dingen die wij moeten loslaten in onze relatie? Of persoonlijk?

  • Wat doe jij het liefste op een regenachtige dag? (Deze vraag kan je ook voor elkaar beantwoorden als je het antwoord denkt te weten, de ander mag dan aangeven of je het goed hebt geraden!)


tafel die op zijn kop ligt met een poster van ludus date box Crazy88 erop en een man en vrouw die met hun armen omhoog staan een plant een stoel en vlaggetjes
Impressie van Crazy88 date box

13 weergaven

Comments


bottom of page