top of page

Haal een doos(is) liefde en plezier in huis

Maar wat zit er dan in die doos, die Ludus date box? Alles wat je nodig hebt voor een date night. Met een klik op de knop hebben jullie een fantastische date zonder gedoe of geregel, snel thuisbezorgd! Heerlijk toch! Er zijn 6 verschillende smaken maar een aantal elementen blijven hetzelfde. In elke box worden jullie meegenomen in een verhaal rondom de date. Daarnaast zitten in elke box vragenkaartjes om in gesprek te raken. Welke smaak lijkt jullie het lekkerst? Lees gauw verder onder de foto.


Vier ludus date boxen met een rode hartjes slinger op de achtergrond en confetti die valt


  1. Poppin' Movie Night Toe aan een avondje film kijken, maar dan met een ludieke twist? Zoek niet verder! Deze box is inclusief Patthé thuis bon, ingrediënten voor een overheerlijke loaded popcorn en filmkeuzehulp. Snack, film, ACTIE (of romantiek, het is maar net waar jullie zin in hebben)!

  2. Crazy88 Zin om de strijd aan te gaan met je geliefde door 88 knettergekke opdrachten in én om het huis? Met deze date is het gegarandeerd lachen. In deze box ontvangen jullie een grote kras-poster die tegelijkertijd dient als bordspel. Be ready to exit the comfortzone!

  3. Licht Is iets maken helemaal jullie ding? In deze box zit alles wat je nodig hebt om samen kaarsen te maken! Dus denk hierbij aan: malletjes en glazen potjes, lonten en soja-was. Voelen jullie de warmte al?

  4. Light My Fire Klaar om je partner in vuur en vlam te laten staan? In deze box gebeurd het letterlijk en figuurlijk. Bij het vuur(potje) worden jullie meegenomen in een test en een gesprek over jullie Liefdestalen. Helemaal geschikt als jullie elkaar beter willen begrijpen en toe zijn aan een avond vol goede gesprekken.

  5. Ping Pong Games Moge de beste winnen! Pak de batjes en ballen maar uit de doos want deze box geeft een avond vol plezier. In de box zitten ping pong ballen, batjes en rode cups. Ook zit er een boekje in met zeven spelletjes die jullie gaan doen tegen en met elkaar! You're the Ping to my Pong.

  6. Little Picasso Een kloddertje hierrrr, een kloddertje daarrr! Door creatief de handen uit de mouwen te steken, komen de leukste gesprekken op gang! De vragenkaarten in de box helpen daar ook een handje bij. In deze box zit alles wat je nodig hebt om een portret van elkaar te maken. Er zit ook een uitgebreide uitleg bij hoe je het beste een realistisch of een picasso (abstracter) portret schildert.


Welke smaakt lijkt jullie het lekkerst?

39 weergaven

Comments


bottom of page