top of page

Cadeautips voor stellen - feestdagen special

De feestdagen komen eraan en daar horen cadeautjes bij! Een cadeau geven aan een koppel is super leuk, als je weet wat je kan geven. Het kiezen van een cadeau voor een koppel kan soms een uitdaging zijn, maar het is altijd leuk om iets te vinden dat ze samen kunnen delen of waar ze samen van kunnen genieten. Wij geven jou 10 cadeautips voor stellen, speciaal afgestemd op de feestdagen. Dit jaar zal jij bestempeld worden tot beste Sinterklaas of Kerstman, let maar op!


Stel in de woonkamer die een date box cadeau opent en verrast kijkt

Altijd goed

Cadeautjes die wat meer voor de hand liggen, maar met een klein beetje extra aandacht een schot in de roos zijn!


10. Een boek


Houd dit koppel van koken of van een specifieke keuken? Kies dan een mooi kookboek! Houd dit koppel van reizen of van een specifiek land of continent? Kijk dan eens naar een reisgids of een boek over dit land.


9. Een fles wijn


Een flesje wijn uit het land waar zij op vakantie zijn geweest dit jaar. Dit maakt het een extra leuk gebaar.


8. Kaarsen en een dekentje


Een paar kaarsen en een dekentje dat past in hun interieur. Altijd goed om de koude wintermaanden door te komen.Praktische cadeaus

Wie wordt er nou niet blij van een cadeau krijgen wat je écht nodig hebt?!


7. Een keukenapparaat


Is het koffiezetapparaat of de staafmixer kapot? Voila, het perfecte cadeau om aan dit stel te geven is gevonden!


6. Grote schoonmaak


Wij hoorden laatst dat een pas verhuisd stel, een eenmalige grote schoonmaakbeurt cadeau kreeg. Praktisch maar super handig! Ook leuk voor stellen die in een drukke periode zitten.Gepersonaliseerde cadeaus

Deze cadeaus zijn creatief en uniek.


5. Een gepersonaliseerd spel


Over ludieke cadeautjes gesproken.. Tegenwoordig kan bijna elk spel gepersonaliseerd worden! Hoe gaaf is het om een eigen memory, kwartet of monopoly te ontvangen. Dit cadeau is geschikt voor stellen die van spelletjes houden.


4. Een gepersonaliseerde mok


Maar niet alleen spellen kunnen gepersonaliseerd worden, ook andere spullen zoals bijvoorbeeld een mok. Klinkt suf? Totaal niet! Bestel deze ‘magische’ mokken en kies twee gekke foto’s van beide partners. Pas als er heet drinken in de mok zit, is de foto te zien. Wedden dat dit cadeau in de smaakt valt!?


3. Een gepersonaliseerde kerstbal


Dit kan op twee manieren. Je kan een kerstbal kopen die goed bij dit stel past. De Hema heeft leuke kerstballen van onder andere: sushi, een fotocamera, een gitaar, een kettlebell en een controller. De andere manier is om een kerstbal te bedrukken met een foto of tekst die past bij het stel, er zijn online verschillende aanbieders te vinden.Gezamenlijke activiteit

Je geeft een moment vol plezier, die de band van het koppel versterkt en zorgt voor mooie herinneringen. Hiermee geef je een cadeau op de avond zelf én een activiteit voor in de toekomst. Dubbel plezier!


2. Workshop of cursus


Denk bijvoorbeeld aan een workshop pottenbakken of een cursus salsa dansen. Hier zullen zij hun leven lang plezier aan beleven.

1. Een Ludus date box


Met een date box geef je een flinke dosis plezier en liefde! Hoe tof om een compleet verzorgde date cadeau te geven? In de date boxen zitten alle benodigdheden voor een activiteit, stap voor stap uitleg en vragenkaartjes om het gesprek op gang te brengen. Bestel 'm hier!


Weet jij al wat je gaat geven of op je verlanglijstje gaat zetten ?


Stel dat blij kijkt met een ludus date box in de handen36 weergaven

Comments


bottom of page